Miljevina: Konobar ubio jednog gosta, drugi povrijeđen

Radiosarajevo.ba
Miljevina: Konobar ubio jednog gosta, drugi povrijeđen

Ognjen D. (30) ubijen je noćas u Miljevini kod Foče, i to u tuči koja je izbila iza ponoći u ugostiteljskom objektu "Škorpion 2". 

Kako nezvanično saznaje portal Radiosarajevo.ba, Ognjen je zajedno s Mitrom Stankovićem (20) došao u ugostiteljski objekt skoro pri zatvaranju te su od konobara Alekse Đurića tražili da ih usluži pićem. S obzirom na to da je bio kraj radnog vremena, konobar je to odbio. 

Dvojica mladića, koji su od ranije poznati policiji po mnogobrojnim krivičnim djelima, nasrnuli su na konobara te ga počeli tući. 

U tuči, Đurić je posegnuo za nožem te je obojici nanio višestruke ubodne rane. 

Ognjen D. je odmah podlegao od posljedica napada nožem. Stanković je također zadobio višestruke povrede te je prebačen u Klinički bolnički centar Foča. Đurić je uhapšen nakon što mu je zbog više povreda u predjelu tijela i glave pomoć ukazana u fočanskoj bolnici.  

U Centru javne bezbjednosti Istočno Sarajevo za Radiosarajevo.ba je potvrđeno da se dogodilo ubistvo u Miljevini. 

"Uviđaj na mjestu događaja kao i razgovor sa svjedocima je u toku. Jedna osoba je uhapšena, a djelo će najvjerovatnije biti kvalifikovano kao ubistvo. Ipak, više detalja bit će nam poznato nakon krim obrade mjesta događaja", kazala je za Radiosarajevo.ba Danka Tešić, glasnogovornica Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak