Je li slučajnost: Agresivna ponašanja na ulicama sve češća (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Je li slučajnost: Agresivna ponašanja na ulicama sve češća (VIDEO)

Prolaznici u sarajevskoj ulici Maršala Tita kod Vječne vatre, jučer su bili svjedoci nemilog prizora u kojem je jedan muškarac vrištao, zaustavljao saobraćaj i pokazivao agresivnost prema prolaznicima.

Mladić je izlazio na ulicu ispred vozila u pokretu, vrištao na vozače i prolaznike, a scena je trajala više od 15 minuta, dok se nije pojavila policija.

Prije samo dva dana, na drugom kraju grada, zabilježena je slična situacija, a u snimku pod nazivom "Tarzan sa Ilidže" koji je jedan korisnik postavio na YouTube, vidi se kako muškarac svojim agresivnim ponašanjem uznemirava prolaznike.

Izgleda da Sarajevo i BiH nisu jedini u kojima su u zadnjih nekoliko dana zabilježeni ovi incidenti, pa je tako i jedan mladić iz Novog Sada na gradskom trgu jučer izveo sličan "performans" skinuvši se u donji veš, povremeno uzvikujući nerazumljive riječi i izvodivši određene pokrete.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak