Iz Albanije u BiH pokušao prokrijumčariti 46 kilograma skanka

Radiosarajevo.ba
Iz Albanije u BiH pokušao prokrijumčariti 46 kilograma skanka

Nikšićka policija zaplijenila je 46 kilograma skanka i uhapsila Tomislava Stanišića /49/, osumnjičenog da je pokušao da prokrijumčari drogu iz Albanije ka BiH.

Načelnik nikšićkog Centra bezbjednosti Milovan Pavićević rekao je na konferenciji za novinare da je droga pronađena juče, u kamionu Man nikšićkih registarskih oznaka, kojim je upravljao Stanišić.

"Saznali smo da se priprema krijumčarenje veće količine droge iz Albanije, preko Podgorice i Nikšića, ka BiH", naveo je Pavićević i dodao da je droga pronađena u rezervnim gumama, upakovana u 46 paketića i omotana plastičnom folijom.

Oduzeta droga biće upućena u forenzički centar u Danilovgrad radi daljeg vještačenja, dok je protiv Stanišića podnesena krivična prijava zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćenja proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. On je zadržan u nikšićkoj policiji, javlja Srna

Crnogorska policija je u prošloj godini, na području Nikšića, oduzela oko 215 kilograma skanka, oko pet kilograma heroina i 670 stabljika marihuane.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak