Istraga o pucnjavi u Hrasnom: Policija uhapsila još jednu osobu

0
Radiosarajevo.ba
Istraga o pucnjavi u Hrasnom: Policija uhapsila još jednu osobu

U ponedjeljak, 23. septembra 2024. godine u 12,30 sati policijski službenici PU Novo Sarajevo uhapsili su 36-godišnjaka iz Sarajeva.

Kako navode iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, policijski službenici PU Novo Sarajevo lišili su slobode K.B., rođen 1988. godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo Izazivanje opće opasnosti (član 323. stav 1. u vezi sa sztavom 3. KZ FBiH) u vezi s krivičnim djelom Oštećenje tuđe stvari (član 293. stav 1. KZ FBiH), izvršeno dana 20.09.2024. godine u ulici Azize Šaćirbegović, općina Novo Sarajevo.

Radi se o pucnjavi koja se dogodila u petak, 20. septembra u ulici Azize Šaćirbegović u naselju Hrasno. 

Ubrzajmo trendove sporom modom: Zašto je upcycling fashion važna tema za budućnost?

Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a osumnjičeni je predat u Prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo.

Podsjetimo, sarajevska policija uhapsila je ranije pet osoba koje se dovode u vezu sa pucnjavom koja se dogodila u petak, 20. septembra, u naselju Hrasno.

Oglasila se policija: Još dvije osobe uhapšene zbog pucnjave u Hrasnom

Više možete pročitati na linku OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak