Horor u Zvorniku: Mladog rukometaša u vrat izbola djevojka, zatvorena zbog pokušaja ubistva

6
Radiosarajevo.ba
Horor u Zvorniku: Mladog rukometaša u vrat izbola djevojka, zatvorena zbog pokušaja ubistva

Napadnut mladi i perspektivni rukometaš "Drine" Nikola Tomić od strane ženske osobe koja ga je oštrim predmetom ubola u predio vrata, nakon čega je Tomić završio u zvorničkoj bolnici, a ženska osoba iza rešetaka.

Nemili događaj se odigrao na ulazu u Zvornik ispred benzinske pumpe Nešković.

Saopštenja iz Policijske uprave Zvornik prenosimo u cjelosti:

Skandal u Srbiji: Potukli se juniori na košarkaškoj utakmici, učestvovao i legendarni košarkaš

"Policijski službenici Policijske stanice Zvornik su 16.04.2023. godine oko 02.50 sati lišili slobode lice I.L. iz Zvornika zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo "Ubistvo" u vezi sa krivičnim djelom "Pokušaj".

Policijskoj stanici Zvornik je navedenog dana prijavljen napad hladnim oružjem na lice N.T. ispred benzinske pumpe u Zvorniku. Lice N.T. je upućeno na ukazivanje ljekarske pomoći u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik, gdje su mu od strane dežurnog doktora konstatovane lake tjelesne povrede.

Pokušaj ubistva u Banjoj Luci: Pucao na automobil u koloni vozila

Operativnim radom na terenu, policijski službenici su ustanovili da je navedene povrde nanijelo lice I.L. iz Zvornika.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, na čiji prijedlog je osumnjičenom licu određen pritvor u trajanju od mjesec dana", poručuju u svom saopštenju iz PU Zvornik, prenosi zvornicki.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak