Epilog saobraćajne nesreće u BiH: Jedna osoba preminula

0
Radiosarajevo.ba
Epilog saobraćajne nesreće u BiH: Jedna osoba preminula

Nakon nesreće koja se jučer, 30. jula, dogodila u Gnojnici kod Lukavca, jedna osoba je preminula usljed zadobijenih povreda. Radi se o 61-godišnjaku.

"Dana, 30.07.2024. godine, oko 09:30 sati, na magistralnom putu M-4, u mjestu Gnojnica, grad Lukavac, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo putničko motorno vozilo 'Reno Clio', kojim je upravljao R.O., rođen 1963. godine iz Gračanice i teretno motorno vozilo 'Mercedes' kojim je upravljao A.T., rođen 1956. godine iz Kreševa.

U ovoj saobraćajnoj nesreći, vozač i suvozač u putničkom motornom vozilu Dž.O., rođen 1953. godine zadobili teške tjelesne povrede, konstatovane od strane ljekara JZU UKC Tuzla, gdje su isti zadržani na daljem liječenju. Usljed zadobijenih povreda vozač R.O. je naknadno preminuo.

Mijatović: 'Ovi projekti su čin patriotizma, poticaje smo povećali sa sedam na 26 miliona KM'

O saobraćajnoj nesreći je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona, dok su uviđaj na licu mjesta i druge potrebne mjere i radnje preduzeli policijski službenici Policijske uprave Lukavac", saopćeno je iz Uprave policije MUP-a TK.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak