Drama u osnovnoj školi u BiH: Policiji prijavljeno da učenici posjeduju oružje

2
Radiosarajevo.ba
Drama u osnovnoj školi u BiH: Policiji prijavljeno da učenici posjeduju oružje

U Osnovnoj školi "Ivo Andrić" u Banjoj Luci danas, 3 oktobra, se odvijala prava drama nakon što je prijavljeno da je jedan od učenika donio pištolj u školu, a ispostavilo da se radilo o pištolju na vodu!

Kako saznaju mediji iz bh. entiteta Rs, učenici su se jučer tokom dana prskali pištoljem na vodu i jedna nastavnica im je taj pištolj i oduzela

U međuvremenu, priča o "pištolju" se proširila među roditeljima koji su potom prijavili policiji da je neko od učenika u školu donio oružje. Policija je izašla na teren i nikakvo oružje nije pronađeno.

Nevjerovatan nastup u poznatom kvizu: Ima 34.000 eura, ide na 14. pitanje, a najbolje tek slijedi

Na upit medija u PU Banja Luka navode da im je jutros, 3. oktobra u 7.20 sati prijavljeno je da je jedan učenik Osnovne škole "Ivo Andrić" u Banjaluci u školu donio pištolj.

"Policijski službenici nadležne policjske stanice izašli su na mejsto događaja i u školi su izvršili nepohodne provjere, kojom prilikom su utvrdili da se radi o neosnovanoj prijavi", navode u PU Banja Luka, pišu mediji iz bh. entiteta Rs.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak