Detalji saobraćajne nesreće u centru Sarajeva: Teško povrijeđena pješakinja (72)

1
Radiosarajevo.ba
Detalji saobraćajne nesreće u centru Sarajeva: Teško povrijeđena pješakinja (72)

U utorak, 9. jula, na kolovozu ulice Gajev trg dogodila se saobraćajna nezoga u kojoj je teške tjelesne povrede zadobila pješakinja.

"Prilikom vožnje unazad na kratkom dijelu puta došlo je do udara i obaranja na kolovoz pješakinje S.O., rođene 1952. godine, nastanjene u Sarajevu, od strane teretnog motornog vozila 'VW Caddy', kojim je upravljao K.D., rođen 1995. godine, nastanjen u Sarajevu.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobila je 72-godišnjakinja, a ljekarsku pomoć joj je ukazala ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, a u Općoj bolnici 'Prim. dr. Abdulah Nakaš' u Sarajevu je zadržana na daljem liječenju", saopćeno je iz MUP KS.

Delegacija EU odala počast 'nevinim civilima' na groblju Vojske RS, odmah se oglasio Emir Suljagić

Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili pripadnici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještaci saobraćajne i mašinske struke.

Policijski službenici Odjeljenja za saobraćajne istrage nastavljaju rad na dokumentovanju ove saobraćajne nezgode.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak