Detalji nesreće kod Bosanske Gradiške: Djevojčica priključena na respirator, njeno stanje neizvjesno

0
Radiosarajevo.ba
Detalji nesreće kod Bosanske Gradiške: Djevojčica priključena na respirator, njeno stanje neizvjesno

Petnaestogodišnja djevojčica iz Gradiške koja je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći u mjestu Brestovčina-Štetić kod Gradiške priključena je za respirator, rečeno je na Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske.

Pacijentkinja je hospitalizovana u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje, a sve dalje prognoze u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem su neizvjesne, saopšteno je iz UKC.

Maloljetna biciklistkinja povrijeđena je u saobraćajnoj nesreći u kojoj je učestvovalo i putničko vozilo marke Mazda kojim je upravljao Vladimir Spasojević (27) iz Gradiške, saopšteno je ranije iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Jagode će vam trajati duže s ovim trikom: Otkrijte kako da su vam svježe čak tri sedmice

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Gradiška.

Saobraćajna nesreća dogodila se u srijedu, 13. septembra, u 19.20 sati na magistralnom putu Gradiška-Banja Luka, prenosi srpskainfo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak