Četiri bugarska navijača lakše povrijeđena nakon masovne tuče

Fena
Četiri navijača bugarske fudbalske ekipe „Beroe“ zadobila su lakše tjelesne povrede, jedna osoba je uhapšena, a više njih je na ispitivanju u banjalučkoj policiji nakon sinoćne tuče u centru Banje Luke.

Navijači bugarske fudbalske ekipe zadobili su lakše tjelesne povrede u vidu ogrebotina, modrica, podliva i manjih rasjekotina, i svima je ukazana medicinska pomoć u Službi hitne pomoći Banja Luka, potvrđeno je iz Centra javne bezbjednosti Banja Luka.

Narušavanje javnog reda i mira u jednom ugostiteljskom objektu, kao i parking prostoru Hotela „Bosna“ u ulici Kralja Petra prvog Karađorđevića u Banjoj Luci, prijavljeno je policiji oko 23.30 sati.

"Dolaskom na lice mjesta, utvrđeno je da je narušen javni red i mir međusobnom tučom između više osoba, kao i da su razbijena ulazna vrata Hotela i da je oštećen dio inventara u holu tog objekta", navode iz banjalučke policije.

Uviđaj na licu mjesta vrši dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banja Luka, zajedno sa policijskim službenicima Centra javne bezbjednosti Banja Luka, a po završetku uviđaja i utvrđivanju činjenočnog stanja izvršit će se kvalifikacija djela. 

Revanš utakmica između bijeljinskog "Radnika" i bugarske "Beroe", u okviru 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, igra se danas u Banjoj Luci, u 18 sati.

Prvi meč je završen rezultatom 0:0.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak