Bihać: Pacijent izudarao ljekara

Radiosarajevo.ba
Bihać: Pacijent izudarao ljekara

U Domu zdravlja Bihać u poslijepodnevnim satima došlo je do verbalnog obračuna između ljekara Dejana Dragišića i pacijenta Selvera Vojića, a potom i do fizičkog kada je Vojić izudarao ljekara.

Navodno,  Vojić i Dragišić su i ranije imali nesporazume, a situacija je kulminirala danas kada je Vojić došao u Dom zdravlja kod drugog ljekara. 
Između njih dvojice je došlo do prepirke na hodniku, a svemu je svjedočilo i još nekoliko drugih pacijenata. 

Prema informacijama iz MUP-a USK, Vojić je fizički nasrnuo na ljekara, a nakon incidenta je sam došao u policijsku stanicu i ispričao šta se dogodilo. Dragišiću su konstatovane lakše tjelesne povrede, ali će dodatne preglede obaviti u Kantonalnoj bolnici u Bihaću. 

Vojić, inače predsjednik Udruženja demobilisanih boraca Općine Bihać i portir u Vladi USK,  kazao je medijima da je ranije bio kod ovog ljekara, jer je imao upalu pluća te da se žalio na bolove.

Nakon toga, Vujić je  napisao žalbu Domu zdravlja. Međutim, kada je danas otišao kod drugog ljekara sreo je Dragišića koji mu je zaprijetio 'Vidjet ćeš ti za ono' a potom mu i opsovao.  Izrevoltiran Vujić je nasrnuo  na njega te ga izudarao. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak