Beživotno tijelo pronađeno u šumi kraj Tuzle, policija na terenu

E. H.
Beživotno tijelo pronađeno u šumi kraj Tuzle, policija na terenu
Policijski službenici Ministarstva za unutrašnje poslove Tuzlanskog kantona pronašli su beživotno tijelo zasad nepoznate osobe na području tuzlanskog naselja Vršani.

Kako je za Radiosarajevo.ba potvrdio glasnogovornik MUP-a TK-a Izudin Šarić, pronalazak tijela prijavljen je u četvrtak oko 18.50 sati, no policija je na teren izašla tek jutros.

"O pronalasku tijela obaviješten je tužilac Tužilaštva TK-a. S obzirom na to da sinoć nisu postojali uvjeti da se obavi uviđaj, osigurano je mjesto događaja, a policijski službenici jutros su izašli na teren", istaknuo je Šarić.

Nezvanično saznajemo da je pronađeno tijelo u poodmakloj fazi raspadanja te da bez DNK analize i obdukcije neće moći biti potvrđen identitet.

Podsjećamo, u Tuzli se od početka mjeseca traga za 21-godišnjim Amarom Ramićem, studentom Elektrotehnike, koji je misteriozno nestao nakon što se udaljio iz stana na Brčanskoj Malti.

Međutim, prije zvanične identifikacije ne može se govoriti da li se u ovom slučaju radi upravo o ovom nestalom mladiću.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak