Bahati vozač u Beogradu pregazio psa kojeg su vodile dvije curice

2
Radiosarajevo.ba
Bahati vozač u Beogradu pregazio psa kojeg su vodile dvije curice

Bahati vozač u beogradskom naselju Zemun pregazio je sinoć psa kojeg su u šetnju izvele dvije maloljetne djevojčice.

Dok su prelazile preko pješačkog prelaza, pas je išao nekoliko metara ispred njih, a bahati vozač nije želio da stane već ga je pregazio.

Kako je otkrila majka djevojčica, poznata srbijanska voditeljica Ana Mihajlovski, vozač je poslije toga pobjegao, a pas je na mjestu događaja uginuo.

"Na pešačkom prelazu u Karađorđevoj ulici u Zemunu zaustavila su se vozila koja su propustila decu. Na otprilike dve trećine pešačkog prelaza, vozač 'dačije sandero' metalik sive boje iz drugog pravca projurio je i pored dece koja se nalaze nasred pešačkog, i pregazio psa koji je uginuo odmah. Potom je dao gas i pobegao s lica mesta. Ćerke su bile u šoku. Očevici su odmah prišli da im pomognu, izašli su neki vozači, jedan čovek je na motoru pokušao da stigne 'dačiju sandero', ali nije uspeo", rekla je Mihajlovski kroz suze za 'Blic'.

Dodala je kako im je policajac nakon nemilog događaja rekao da je pas samo objekat i kako zbog toga neće tražiti snimke s okolnih zgrada.

Kako je kazala, sama će pokušati pronaći počinioca koji je vozio automobil Dacia.

Obližnji hotel je, dan nakon događaja, ustupio snimke na kojima se vidi šta se dogodilo:

Loading...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak