Vogošća: Na čiji je automobil bačena bomba u Sarajevu?

Radiosarajevo.ba
Vogošća: Na čiji je automobil bačena bomba u Sarajevu?

Ažurirano 2. aprila 2022 u 12h: Asim Kraljić u izjavi za portal Radiosarajevo.ba demantirao je da je bomba bačena na njegov automobil kao i da je on menadžer Senide. Portal Radiosarajevo.ba izvinjava se Asimu Kraljiću i čitateljima zbog pogrešne informacije.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo još uvijek tragaju za osobom koja je preksinoć u 22.20 sati aktivirala eksplozivnu napravu u ulici Hasana Merdžanovića u sarajevskoj općini Vogošća.

Kako su ranije saopćili iz sarajevske policije, nije bilo povrijeđenih, dok je došlo do oštećenja na dva poslovna objekta i četiri vozila koja su se nalazila parkirana u neposrednoj blizini.

Sve veća podrška: Još jedna zemlja objavila da je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

Nova.rs piše da je vlasnik jednog od oštećenih automobila menadžer pjevačice Senidah - Asim Kraljić. Isti portal je tvrdio da je riječ o čovjeku koji je zadužen za njene nastupe u Bosni i Hercegovini - vrijedi napomenuti da informacija portala Nova ni u trenutku ažuriranja teksta na našem portalu još uvijek nije bila korigirana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak