Završen uviđaj saobraćajne nesreće u Podorašcu

Radiosarajevo.ba
Završen uviđaj saobraćajne nesreće u Podorašcu

Završen je uviđaj saobraćajne nezgode koja se dogodila na magistralnom putu M-17 Sarajevo-Konjic u mjestu Podorašac. 

Na pomenutoj dionici saobraća se nesmetano, javlja Fena

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas na magistralnom putu M-17 Sarajevo - Konjic u mjestu Podorašac smrtno je stradao motociklista.

Na dionicama na kojima se izvode sanacioni radovi, saobraćanje je usporeno uz obavezno poštivanje postavljene signalizacije. Izdvajaju se putni pravci: Sarajevo-Tuzla, Bugojno-Kupres, Lašva-Zenica i Grude-Ljubuški. 

Zbog sanacije mostova na dionici autoputa A-1 Podlugovi-Visoko, kod mjesta Čekrekčije saobraćaj se odvija dvosmjerno, jednom trakom. 

Zbog radova na deminiranju terena polusatne obustave saobraćaja aktuelne su tokom dana na magistralnom putu M-18 Tuzla- Bijeljina u mjestu Banj Brdo (08-15 sati) i regionalnom putu R-471 Lukavac-Vijenac-Banovići (08-16 sati). 

Na graničnom prijelazu Bosanska Gradiška na izlazu iz naše zemlje čeka se do jedan sat. Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja, saopćeno je iz BIHAMK-a.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak