Uhapšena Aldijana Šuko

Radiosarajevo.ba
Uhapšena Aldijana Šuko

U srijedu 31. jula u 11.45 sati, na osnovu potrage Općinskog suda u Sarajevu, u stanu koji koristi O.A. iz Sarajeva, ulica Vrazova, općina Centar Sarajevo, policijski službenici Prve Policijske uprave (I PU) su pronašli i lišili slobode Š. A., rođenu 1989. godine u Sarajevu, gdje je i nastanjena, zbog počinjenog krivičnog djela ubistvo u pokušaju.

Ako vidite ovu djevojku odmah pozovite policiju 

Istog dana u 14.10 sati, Š.A je predata na nadležnost službenicima Sudske policije Kantona Sarajevo, javlja Agencija Fena.

Kako nam je potvrđeno u MUP-u KS, radi se o Aldijani Šuko, za kojom je  Općinski sud u Sarajevu je raspisao potragu zbog ubistva u pokušaju.

Šuko je, prema pisanju sarajevskih medija, optužena je da je 19. jula prošle godine momku Amiru M. nanijela tjelesne povrede.

Amir je bio pogođen hicem iz vatrenog oružja u predjelu glave iznad lijevog uha, bio je pogođen manjim zrnom - metak nije probio kost nego se zadržao u koži.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak