Učitelji iz Kantona Sarajevo pomoći će djeci iz Konjević-Polja

Radiosarajevo.ba
Učitelji iz Kantona Sarajevo pomoći će djeci iz Konjević-Polja

 Udruženje učitelja Kantona Sarajevo, koje broji više od 850 članova, učitelja u školama na području Kantona Sarajevo, uzet će učešće u svim aktivnostima koje su neophodne da bi se djeci iz Konjević-Polja omogućilo kvalitetno i pravično obrazovanje, saopćio je sinoć  Upravni odbor Udruženja učitelja Kantona Sarajevo. 

"Trenutno smo u aktivnostima koje podrazumijevaju reduciranje nastavnih sadržaja koje su ova djeca trebala usvojiti od septembra, na način da ih usvajaju uz sadržaje koji će se realizirati u narednim mjesecima – kaže se u saopćenju. 

Veliki broj članova Udruženja učitelja Kantona Sarajevo, kao i predsjednica Upravnog odbora Udruženja Nihada Čolić, kako se dodaje, s velikim entuzijazmom i vjerom u bolju budućnost naše djece, žele biti predavači ovoj djeci i pomoći im u ovim najtežim trenucima njihovog školovanja i djetinjstva, saopćeno je iz Udruženja. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak