U sarajevskom klubu pretučena Dunja Ilić

Radiosarajevo.ba
U sarajevskom klubu pretučena Dunja Ilić


U sarajevskom klubu Jež u utorak navečer u tuči je brutalno pretučena poznata beogradska pjevačica Dunja Ilić.

Incident su, navodno, započela dvojica mladića koja su bila u alkoholiziranom stanju. Popularna pjevačica je tu noć stigla u klub s prijateljicom koja je voditeljica na jednoj poznatoj bosanskoj televiziji, a koja je po izbijanju tuče pokušala razdvojiti pijane momke.

Međutim, tuča je kulminirala onog trenutka kada je Dunja 'priskočila u pomoć' drugarici kako bi je zaštitila. No, naišla je na otpor osiguranja kluba.

Tom prilikom Dunja je zadobila modrice na licu i nagnječenje ruke tako da joj je ukazana ljekarska pomoć. Beogradska pjevačica privedena je u policiju kako bi dala izjavu o incidentu, gdje su joj, kao i ostalim učesnicima u tuči, urađeni nalazi na alkohol i narkotike, koji su bili negativni.

Redakcija Avaza kontaktirala je mladu pjevačicu koja nije htjela ništa konkretno reći o ovom slučaju.

"Nemam nikakav komentar u vezi s tučom. Pričekat ću još koji dan da vidim šta će se dalje dešavati. Kada sve to prođe, tek onda ću moći reći nešto više i konkretnije o tom incidentu", izjavila je Ilić.

Dunja je postala poznata široj javnosti nakon što je u oktobru prošle godine prešla na islam i preselila se u Sarajevo.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak