Tuzla: Navijači Željezničara razbili stakla na tržnom centru

Radiosarajevo.ba
Tuzla: Navijači Željezničara razbili stakla na tržnom centru

Nakon reprezentativne pauze domaće prvenstvo nastavlja se ovog vikenda, kada su na rasporedu utakmice 12. kola BH Telecom Premijer lige BiH.

Ekipa Željezničara gostuje kod ekipe Mladosti iz Velike Obraske. Na gostovanje, iz Sarajeva put Bijeljine (gdje ekipa Mladosti igra svoje domaće utakmice) krenuo je i jedan autobus navijača Željezničara "Manijaka".

 

Prema saznanjima portala Tuzlanski.ba, iako su bili pod policijskom pratnjom, autobus sa navijačima koji je došao iz pravca Južne magistrale,  zaustavio se na semaforu kod TC Brčanska Malta, nakon čega su navijači maskirani izašli iz autobusa i razbili vrata na ulazu ljetne bašte u sklopu TC Brčanska Malta.

Prema prvim saznanjima, razbijen je i ulaz u tržni centar. Povrijeđenih nije bilo. Također, prema posljednjim informacijama istog portala, navijače koji su izazvali ovaj incident policija je navodno zaustavila u naselju Slavinovići i radilo se na njihovoj identifikaciji.

Zasad nema reakcija od strane Udruženja navijača FK Željezničar ili samog kluba.

Foto i video: Tuzlanski.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak