Stravični zločin u Kaknju: Žena jutros ubijena na ulici

Radiosarajevo.ba
Stravični zločin u Kaknju: Žena jutros ubijena na ulici

 

Jutros oko 10.30, na ulici u Kaknju, ubijena je žena. Prema nezvaničnim informacijama, ubijena je N.M kojoj je povrede, opasne po život, prvo automobilom, a zatim i nožem, navodno, nanio suprug A.M.

Aldina Ahmić, glasnogovornica Ministarstva unutrašnjih poslova, izjavila je da policija vrši uviđaj i da će više informacija biti poznato u toku dana. Dodala je da je počinilac priveden i da ga trenutno ispituje policija.

Navodno se radi o paru Marušić, koji u bračnoj zajednici živi oko šest godina i imaju petogodišnje dijete. Lokalni portal KakanjLive navodi da su posljednjih nekoliko sedmica navodno su živjeli odvojeno.

Prema izjavama očevidaca, čovjek je ženu, koja je šetala s majkom, prvo udario automobilom, da bi potom izašao iz vozila s nožem u ruci te joj je zadao nekoliko smrtonosnih rana.

Lokalni mediji javljaju da se osumnjičeni sam prijavio policiji, nakon napada, i to tako što ih je, navodno, sam telefonom obavijestio šta je uradio.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak