Skoro dva mjeseca od nestanka Midhata Dedovića u Sarajevu: GSS objavio nove fotografije

0
Radiosarajevo.ba
Skoro dva mjeseca od nestanka Midhata Dedovića u Sarajevu: GSS objavio nove fotografije

Prošla su nepuna dva mjeseca od nestanka Midhata Dedovića, ali iz Gorske službe spašavanja Novi Grad Sarajevo saopćeno je da nema pomaka u potrazi.

"Policija PU Novi Grad Sarajevo, Služba traganja i spašavanja Civilne zaštite Općine Novi Grad Sarajevo zajednički smo provodili operativne radnje u cilju pronalaska nestalog sugrađanina Midhat Dedović koji je posljednji put viđen u Boljakovom potoku nedaleko od kružnog toka koji je u izgradnji 28. novembra 2023. godine oko 21:30 sati.

Potraga se radi nešto manjim intezitetom, ali svaku prispjelu informaciju obrađujemo u saradnji sa Policijom te istu provjeravamo na terenu i danas su naši pripadnici provjeravali određene lokacije na brdu Žuč.

Izraelsko bombardovanje Gaze nadmašilo razaranje u Dresdenu: Analitičari otkrivaju šokantne podatke

Ukoliko imate saznanja o kretanju nestale osobe ovom prilikom vas molimo da nas kontaktirate na dežurni broj +387 62 112 700 u cilju pronalaska nestalog, Policiju na 122", naveli su.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak