Senijad Ibričić, pogođen tragedijom u Sanskom Mostu, oglasio se na društvenim mrežama

0
Radiosarajevo.ba
Senijad Ibričić, pogođen tragedijom u Sanskom Mostu, oglasio se na društvenim mrežama

Senijad Ibričić, nekadašnji fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine, oglasio se povodom zločina u Sanskom Mostu koji je potresao Bosnu i Hercegovinu jutros, 21. augusta 2024. godine.

Na Instagram profilu, Ibričić je izrazio tugu zbog današnjeg zločina sa slikom slomljenog srca i crnom pozadinom na kojoj piše Sanski Most. 

Ibričić je svoje fudbalske početke upravo imao u fudbalskom klubu Podgrmeč iz Sanskog Mosta, te je do danas vezan za ovaj grad. 

Zlatni ljiljani kreću po još jednu veliku medalju: "Kad niste u oku javnosti, ljudima je čudno..."

Podsjećamo, danas, 21. augusta, u jutarnjim satima, došlo je masovnog ubistva u srednjoj školi u Sanskom Mostu, gdje je Vukelić Mehmed pucao iz automatskog oružja, te usmrtio troje kolega - direktora škole Nijaza Halilovića, profesoricu engleskog jezika Gordanu Midžan, te školsku sekretaricu Nisvetu Kljunić

Amel Kozlica, direktor uprave policije Unsko-sanskog kantona, rekao je u obraćanju medijima da je u prostorijama Opšte Gimnazije Sanski Most jutros u 10 sati i šest minuta dogodilo trostruko ubistvo, a da je počinilac nakon toga pokušao da oduzme život i sebi, ali da u tome nije uspio.

Oglasila se Delegacija EU u BiH povodom masakra u Sanskom Mostu

Kazao je da je zločin počinjen automatskom puškom, a da će kriminalističkom obradom biti utvrđeni motivi događaja.

Više o tragediji u Sanskom Mostu pročitajte OVDJE. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak