Samo najbolja muzička selekcija na Mucha Luchi u subotu!

Radiosarajevo.ba
Samo najbolja muzička selekcija na Mucha Luchi u subotu!

Mucha Lucha je projekt Damira Muminagića aka DJ Mr. MehikanoSrđana Radanovića i Meše Pašića. Organizacija je nastala krajem 2010. godine sa sjedištem u Sarajevu, a glavni cilj Mucha Luche je bio na mjesečnoj osnovi organizirati neka posebna dešavanja za mlade u Sarajevu. 

Krajnji cilj organizacije je jednostavan – stvoriti prepoznatljiv i održiv brend koji funkcionira kao Mucha Lucha (eat-drink-dance) kako bi se mlade populacije kroz zabavu educirale o različitim muzičkim žanrovima, te kako bi se obogatio sarajevski kulturni program.

Pratite Mucha Luchu i na Facebooku, gdje možete pronaći fotografije sa partyja, kao i sve dodatne informacije.

Isprva Mucha Lucha djeluje samo kao informativni blog, prvenstveno o muzičkoj sceni u regiji i svijetu. Nakon godinu dana postojanja, preko 200 postova i 15.000 posjeta na blogu, tim Mucha Lucha odlučuje da ode korak dalje i započne ono što su od početka i željeli - stvoriti organizaciju za klupska dešavanja pod istim imenom kao i blog.


Da bi se ova klupska dešavanja izdvojila od nekih drugih, Mucha Lucha planira ponuditi svojim gostima noći za pamćenje tako što se fokusira na dovođenje muzičara iz cijelog svijeta da sviraju i druže se zajedno sa lokalnim umjetnicima. 

U subotu, 26. oktobra na lokaciji caffe bara Hag (Kotromanića 48) će nas rasplesati prijatelji Mucha Luche i dobro poznati domaći DJ-evi: Weedad, Boquee, Hator Master i Mr. Mehikano.

Mucha Lucha počinje od 17:00 sati uz domaćinski ugođaj i roštilj na otvorenom, a navečer se party premješta u unutrašnje prostorije Haga. Party počinje u 21 sat, a ulaznice možete kupiti na ulazu na party po cijeni od 5 KM.

''Na Vama je samo da se fino utoplite i da pripremite patike za ples! Na dnevnom meniju ove subote u ponudi ćemo imati samo najbolju selekciju Nu Disco, House, Hip Hop, Ghetto Funk, Jungle i DnB-a'', poručuju organizatori.

Vidimo se na Mucha Luchi!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak