Radončićev hotel u TV spotu Baracka Obame?

Radiosarajevo.ba
Radončićev hotel u TV spotu Baracka Obame?

Prema pisanju portala Buzzfeed, sarajevski hotel Radon Plaza, čiji je vlasnik utemeljitelj dnevnih novina Dnevni avaz i stranke Saveza za bolju budućnost Bosne i Hercegovine (SBBBiH) - Fahrudin Radončić, iskorišten je u TV spotu američkog predsjednika Baracka Obame.

Obama se kandidovao za drugi mandat na mjestu američkog predsjednika; kampanja je već počela, a izbori za američkog predsjednika će se održati 6. novembra

Štab 'zlog genija' Velika Ptica, izgleda, jeste Radon Plaza, hotel sa pet zvjezdica u Sarajevu, Bosni i Hercegovini. Zašto? Ko zna - glasnogovornik Obamine kampanje odbio je da komentira“, navodi ovaj portal.

Obama je, inače, posljednjih dana kampanje intenzivirao priču o 'Velikoj ptici', zlom političkom geniju, aludirajući na lik iz serije Sesame Street. Obamina kampanja na ovaj način ismijava debatu Mitta Romneya, glavnog Obaminog oponenta i republikanskog kandidata: Romney je u debati istakao da će ukinuti finansiranje javnih servisa kako bi smanjio državni deficit.

Radončićev hotel se pojavljuje u sedmoj sekundi TV spota, pogledajte:



Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak