Pronađeno beživotno tijelo muškarca

Radiosarajevo.ba
Pronađeno beživotno tijelo muškarca

Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo obaviješteno je danas oko 15.10 da je u fotografskom studiju u ulici Omladinskih radnih brigada, u sarajevskom naselju Dobrinja, u općini Novi Grad, pronađen mrtav muškarac.

Kako je u izjavi za Fenu kazao glasnogovornik MUP-a KS Irfan Nefić radi se o muškoj osobi inicijala B.M. koji je rođen 1945. godine i dodaje da su na unesrećenoj osobi uočene povrede nanesene oštrim predmetom.

Na mjesto događaja izašle su policijske ekipe MUP-a KS, a svemu je obaviješteno tužilaštvo KS čiji tužilac rukovodi uviđajem koji je u još uvijek u toku.

Također, na mjesto događaja izašao je i vještak medicinske struke, dok će se o detaljima znati nakon što se budu završene uviđajne radnje.

Nefić naglašava da pripadnici MUP-a KS preduzimaju sve potrebne mjere i radnje te da rade na prikupljanju korisnih saznanja u cilju rasvjetljavanja ovog događaja i utvrđivanja da li se radi o krivičnom djelu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak