Prognoza za sutra: Sunčano uz umjerenu oblačnost

Radiosarajevo.ba
Prognoza za sutra: Sunčano uz umjerenu oblačnost

Sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost očekuje se sutra u Bosni i Hercegovini. Po kotlinama i uz riječne tokove očekuje se magla ili niska oblačnost.Vjetar će biti slab do umjeren promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od -4 do 1 stepen, na jugu do 6, a najviša dnevna od 4 do 10, na jugu do 15 stepeni.

U Sarajevu u jutarnjim satima moguća je niska oblačnost, a tokom dana sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura oko -2, a najviša dnevna oko 4 stepena.

U našoj zemlji danas je bilo malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove bilo je magle ili niskih oblaka.

Temperature u 13 sati: Bjelašnica -4 stepen, Srebrenica 0,
Bihać, Gradačac i Sokolac 2, Bijeljina, Doboj, Goražde i Sarajevo 3, Ivan-sedlo, Sanski Most i Zvornik 4, Banja Luka, Bugojno i Tuzla 5, Kupres i Prijedor 6, Zenica 7, Livno 9, Drvar 10, Mostar i Stolac 12, Neum i Trebinje 13 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH, prenosi Fena.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak