Press online RS ‘odgovara’ Suljagiću: I dalje ćemo negirati genocid

Radiosarajevo.ba
Press online RS ‘odgovara’ Suljagiću: I dalje ćemo negirati genocid

Pucaj, Emire, mi ćemo i dalje negirati genocid i dati sve od sebe da na tvojoj ljestvici neprijatelja s petog mjesta napredujemo ka vrhu tabele. A usput - i uz pijetet prema stradanju kroz koje si prošao - smatraj opsovanim i "Prvi mart" i državu koje su ti puna usta, napisao je Darko Momić obraćajući se Emiru Suljagiću u komentaru dana pod naslovom "Taliban demokratije" na portalu Press online Republike Srpske.

Uz ocjenu kako su oni (Press Online RS) razobličili politikantski protest Bošnjaka u Vrbanjcima i Konjević- Polju, zbog čega ih je Suljagić nazvao "gamad i skupina koja priziva nasilje i nasilni raspad ove zemlje" i "neljudima koji bi sutra ponovo otvarali logore, ubijali, palili..."  autor komentara  navodi kako je to mnogo čak i od Emira Suljagića.

"Bez želje da mu se pridaje nezasluženi značaj i publicitet, bez potrebe da se branimo od nebuloznih konstrukcija poput 'arkanovci novinarstva' i 'paravojna formacija' i bez potrebe da negiramo njegove optužbe da negiramo genocid, Emiru Suljagiću se mora odgovoriti da su oni 'talibani demokratije', 'mudžahedini suživota' i 'grobari multietničnosti'", kaže se u komentaru dana portala Press Online Republike Srpske, navodi Fena.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak