Poginuo brat Nikole Špirića

Radiosarajevo.ba
Poginuo brat Nikole Špirića

 

Borislav Špirić (58) preminuo je sinoć od posljedica povreda koje je zadobio kada je jučer oko 17 sati vozilom “opel insignija” udario u zid u Kozarskoj ulici u Banjoj Luci, rečeno je u Kliničkom centru Banjaluka.

”Uradili smo sve što je moguće, reanimirali smo ga duže od sat vremena. Nažalost zbog težine zadobijenih povreda preminuo je u 19.00 sati”, rekla je portparol Kliničkog centra Banja Luka Tamara Radlović.

Borislav Špirić je nakon nesreće, javlja Avaz, u besvjesnom stanju prevezen u hiruršku ambulantu Kliničkog centra Banja Luka.

Borislav je, kako navode mediji u Banjoj Luci, brat Nikole Špirića aktuelnog ministra finansija i trezora u Vijeću ministara BiH i visokog funkcionera SNSD-a, koji je nedavno preživio tešku saobraćajnu nesreću Sa Borisavom Špirićem u automobilu su bili i Slavko Glijaković (32) i Duško Bukva (25), koji su nakon dijagnostičkih i terapijskih procedura pušteni na kućno liječenje.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak