Otkriven identitet muškarca koji je Range Roverom udarao u radar

0
Radiosarajevo.ba
Otkriven identitet muškarca koji je Range Roverom udarao u radar

Miloš Jović, vlasnik 'Jova bara' iz Banja Luke osumnjičen je da terenskim vozilom Range Rover oštetio stub stacionarnog radarskog sistema na putnom pravcu Banjaluka - Bronzani Majdan, saznaju nezvanično 'Nezavisne'.

"M. J. je uhapšen juče, a sumnjiči se da je 13. avgusta vozilom više puta udarilo u stub stacionarnog radarskog sistema u namjeri da ga ošteti", saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

U saopćenju se navodi da je banjalučka policija izvršila uviđaj na vozilu za koje se sumnja da je osoba koristila prilikom oštećenja stacionarnog radara, gdje su evidentirani tragovi oštećenja.

Stanje prava LGBTI osoba u BiH: RS nazaduje, FBiH stagnira, a evo gdje je ostvaren napredak

Nad osobom M.J. je izvršena kriminalistička obrada i otpuštena je iz službenih prostorija.

O događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu oštećenje i oduzimanja tuđe stvari, te naložio policijskim službenicima da preduzmu sve neophodne mjere i radnje s ciljem dokumentovanja navedenog krivičnog djela.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak