Odgođena sjednica federalnog Doma naroda

Radiosarajevo.ba
Odgođena sjednica federalnog Doma naroda

„Budući da nisu ispunjeni svi uvjeti za održavanje sjednice Doma naroda Federacije Bosne i Hercegovine u četvrtak 26. 5. 2011. godine, jer je Središnje izborno povjerenstvo zatražilo ispravke predloženih listi i popratnu dokumentaciju, te dalo rok od četrdeset osam sati za ispravku istih, Kolegij Doma naroda donio je odluku o odgađanju zakazane sjednice Doma naroda i zakazivanju novog termina njenog održavanja za ponedjeljak 30.05.2011. godine u 14:00h sa već predloženim dnevnim redom“, izjavila je Karolina Pavlović, predsjedateljica Doma naroda Federacije Bosne i Hercegovine povodom otkazivanja zakazane sjednice Doma naroda FBIH.
 
„Sjednica je zakazana za ponedjeljak kako bi se ispoštovale sve procedure i žalbeni rokovi. Nadam se da će do ponedjeljka biti ispunjene sve pretpostavke za neometano održavanje sjednice, te da ćemo imati izabrane izaslanike za državni Dom naroda i time okončati listopadske izbore“, dodala je Karolina Pavlović, saopšteno je iz Narodne stranke Radom za boljitak.
 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak