Nakon otkazivanja saradnji: Robert Dacešin traži podršku svojih pratilaca

6
Radiosarajevo.ba

Nakon nedavnog prekida saradnje s Alternativnom televizijom (ATV) i jednom neimenovanom agencijom zbog stava o Srebrenici, bh. travel influenser iz Banje Luke, Robert Dacešin, nastavlja svoje putovanje i snimanje, sada uz mogućnost podrške od strane pojedinaca.

Dacešin je nedavno komentarisao sporne udžbenike historije u bh. entitetu RS, ističući važnost sjećanja na "8.000+ žrtava u Srebrenici", nakon čega je dobio brojne pohvale i podršku. U svom obraćanju, izrazio je zahvalnost za podršku i najavio poboljšanja u svojim videima.

"Dragi ljudi, nakon svega što se izdešavalo u proteklih nekoliko dana, mogu samo reći HVALA. Obećavam da će naredna videa biti još bolja i kvalitetnija," napisao je Dacešin. On je istakao da svaki video zahtijeva značajno vrijeme i resurse, te da planira angažovati dodatne osobe kako bi unaprijedio sadržaj.

Netanyahu ne misli stati: Održao govor u UN-u, delegati masovno krenuli napuštati dvoranu

Kako bi prikupio potrebna sredstva, Dacešin je otvorio kanal za donacije na platformi Patreon. Donatori će imati priliku dobiti ekskluzivan sadržaj, uključujući behind-the-scenes momenate, kao i prve informacije o njegovim putovanjima i snimanjima.

"Ukoliko vam se dopadaju videa koja snimam i želite me podržati, otvorio sam profil na Patreonu," poručio je Dacešin, dodajući da će svaki simbolični iznos biti uložen u angažovanje dodatnog osoblja kako bi video sadržaj bio još kvalitetniji.

Ovaj potez omogućava Dacešinu da nastavi svoje putničke avanture, a istovremeno pruža priliku fanovima da budu dio njegovog kreativnog procesa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak