Meggle: Novi objekat vrijednosti 2 miliona KM

Radiosarajevo.ba
Meggle: Novi objekat vrijednosti 2 miliona KM

Danas će u Posušju biti održana svečanost povodom puštanja u rad novog logističko-distributivnog Meggle, čija vrijednost iznosi 2 miliona KM.

Ovakav korak pokazatelj je nastojanja firme Meggle da stalno poboljšavaju i unapređuju sistem poslovanja, kako bi pravovremeno odgovorili zahtjevima tržišta.

"Naša je želja i nastojanje nadalje unapređivati kvalitetu proizvoda, ali i način poslovanja, kako bismo gradili i širili poduzeće na zadovoljstvo svih naših zaposlenika, ali i u svrhu ekonomskog napretka cijele regije" poručuju iz Megglea.

Povodom puštanja u rad novog objekta, čin presjecanja vrpce učiniti vlasnik kompanije Anton Toni Meggle.

Ova firma u Bosni i Hercegovini je prisutna u zadnjih dvadeset godina, a zbog visokih standarda ovodi certifikate HACCP,  ISO 9001:2000 i halal.

Novi distributivno-logistički centar u Posušju, bit će od velikog značaja za ekonomski protok roba za cjelokupnu regiju.  Istovremeno, ovaj projekat je platforma za daljna ulaganja u Bosnu i Hercegovinu kompanije Meggle i otvaranje novih radnih mjesta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak