Međugorje: Inspektori u restoranima zatekli samo goste

Radiosarajevo.ba
Međugorje: Inspektori u restoranima zatekli samo goste

Dan uoči 32. obljetnice ukazanja Gospe u Međugorju inspektori nekoliko sigurnosnih agencija na federalnoj i državnoj razini  upali su u više objekata među kojima je i objekat jedne od vidjelica Marije Pavlović-Lunetti, javlja Večernji list.

Na meti inspektora su se našle i međunarodne udruge koje po viđenom i ne sliče tome.

"Morali smo odabrati ove dane kada je najveći broj hodočasnika jer se tada najbolje da vidjeti  tko što i kako radi. Mi samo radimo svoj posao. Ranije smo dolazili i upozoravali na brojne nepravilnosti u radu. Zakon se mora poštovati", kazali su inspektori.

Kako piše Večernji list,  mnogi stanovnici Međugorja su se pitali zašto inspektori  za vrijeme Filmskog festivala u Sarajevu ne obilaze brojne hostele i ostale objekte koji su registrirani kao humanitarne udruge.

Također, u Večernjaku se dalje navodi kako su sebrojni Međugorčani zbog rada na crno razbježali prije dolaska inspektora pa su oni tako zatekli prazne kuhinje i restorane pune gostiju koje nije imao tko poslužiti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak