Maloljetnica preminula od zadobijenih povreda u udesu

Radiosarajevo.ba
Maloljetnica preminula od zadobijenih povreda u udesu

 

Maloljetna državljanka Austrije V.S. (1995.), preminula je od zadobijenih teških povreda u saobraćanoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu M16-1 Prnjavor-Derventa, u mjestu Štrbci kod Prnjavora. 

Djevojka je protekle noći preminula u Kliničkom centru Banja Luka, gdje je smještena s povredama nakon ove nesreće, koja se dogodila sinoć oko 20.45 sati.

Preminula državljanka Austrije bila je suvozač na mopedu, a u udesu su povrijeđeni i Milenko Starčević i Slobodan Sopranić.

Iz Okružnog tužilaštva Banja Luka je potvrđeno da su u saobraćnoj nesreći učestvovali putničko motorno vozilo "golf II“, kojim je upravljao Milenko Starčević (1971.) iz Dervente, automobil "golf 4“, kojim je upravljao Dubravko Samardžija (1974.) iz Prnjavora i moped “spike“ bez registarskih oznaka, kojim je upravljao Slobodan Sopranić (1990.) iz Prnjavora. 

Uviđaj na mjestU nesreće obavio je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banja Luka Miodrag Bukarica, zajedno s ovlaštenim službenim osobama Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Prnjavor. Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere (vanredni tehnički pregled vozila i mopeda, i druge istražne radnje) radi utvrđivanja uzroka saobraćajne nesreće, a naloženo je da se izvrši i obdukcija nastradale koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak