Lijepe vijesti: Djevojka za kojom se tragalo pronađena živa i zdrava

7
Radiosarajevo.ba
Lijepe vijesti: Djevojka za kojom se tragalo pronađena živa i zdrava

Anastasija Kaurinović (13) iz Velike Bukovice kod Doboja nestala je sinoć oko 19 sati i njena porodica poziva sve koji su je vidjeli ili imaju bilo kakve informacije o njenom kretanju da to prijave policiji!

Majka nestale djevojčice Marina Kaurinović kaže za medije iz bh. entiteta RS da je njena kćerka 9. oktobra oko 11.30 sati otišla u školu, te da je po završetku nastave odvezena automobilom i od tada joj se gubi svaki trag.

Informacija da je pronađena živa i zdrava, javljaju mediji iz bh. entiteta RS. Kako je potvrđeno, Anastasija je pronađena u društvu mladića, s kojim je navodno bila u emotivnoj vezi.

Treći MESSpresso ugostio Lajlu Kaikčiju, Maju Izetbegović i Jelenu Kordić Kuret

”Djevojčica je pronađena i trenutno se nalazi u društvu policijskih službenika. Na sebi nema nikakve povrede niti bilo šta slično i zatečena je u društvu mladića”. 

Time je, na sretan način, okončana 18-satna potraga. Prema nezvaničnim informacijama djevojčica je dobrovoljno bila u društvu s mladićem, ali se sve okolnosti nestanka detaljno istražuju i ispituju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak