Lijanović Srbima nudi MVP

Radiosarajevo.ba
Lijanović Srbima nudi MVP

Kandidat Narodne stranke Radom za boljitak za predsjedatelja Vijeća ministara BiH Mladen Ivanković Lijanović poručio je danas sa sjednice Predsjedništva te stranke kako strankama iz Republike Srpske, ukoliko podrže njegovu kandidaturu, uz četiri mjesta u Vijeću ministara, nudi i mjesto ministra vanjskih poslova BiH.

 Ivanković Lijanović navodi da time stranke iz RS-a dobijaju ono što traže.

 Inače, danas je u Sarajevu, tijekom sjednice Predsjedništva NS Radom za boljitak, ponovno podržana kandidatura Mladena Ivankovića Lijanovića za predsjedatelja Vijeća ministara BiH.

 "Cjelovita Bosna i Hercegovina ravnopravnih građana bez obzira na vjeru i naciju, jasno opredjeljena za europske integracije i vladavinu prava, hitno mora krenuti u ekonomski oporavak i procese koji će stvoriti ambijent za smanjenje nezaposlenosti i otvaranje novih radnih mjesta", istaknuo je Ivanković Lijanović. 

 Tijekom sjednice Predsjedništvo je razmatralo i rad federalne Vlade, ocjenjujući ga vrlo dobrim, te je donijelo odluku kojom od stranaka Platforme traži ukidanje doprinosa na plaće u proizvodnom sektoru i ukidanje neoporezivog toplog obroka i prijevoza u neproizvodnom sektoru, stoji u priopćenju NS Radom za boljitak. Ističe se i to kako bi tim mjerama zaustavili rast nezaposlenosti i otpočeli proces otvaranja novih radnih mjesta.  

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak