Krivokapić u posjeti Sarajevu i Banja Luci

Radiosarajevo.ba
Krivokapić u posjeti Sarajevu i Banja Luci

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić počet će danas trodnevnu zvaničnu posjetu BiH gdje će se sastati sa najvišim entitetskim i zvaničnicima BiH.
        
Predsjednik Skupštine Crne Gore sastaće se sa predsjedavajućim Predstavničkog doma parlamenta BiH Denisom Bećirovićem i predsjedavajućim Doma naroda parlamenta BiH Ognjenom Tadićem, najavljeno je iz Krivokapićevog kabineta.

Predviđen je susret i sa članovima Predsjedništva BiH Nebojšom Radmanovićem, Bakirom Izetbegovićem i predsjedavajućim Željkom Komšićem, kao i predsjedavajućim Savjeta ministara Nikolom Špirićem.

Krivokapić će u Sarajevu imati odvojeni susret sa predsjednikom SDP-a BiH Zlatkom Lagumdžijom i Antom Markovićem, bivšim liderom Reformskih snaga i posljednjim predsjednikom Vlade SFRJ. 

Krivokapić će se posljednjeg dana posjete u petak, 16. septembra, u Banjaluci sastati sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, predsjednikom Vlade Srpske Aleksandrom Džombićem, kao i predsjednikom Narodne skupštine Igorom Radojičićem.

Krivokapić bi trebalo da se sastane i sa predsjednikom FBiH Živkom Budimirom, predsjednikom Vlade FBiH Nerminom Nikšićem. Poseban susret predviđen je sa predsjedavajućima Predstavničkog doma Parlamenta FBiH Denisom Zvizdićem i Doma naroda Karolinom Pavlović.
        
      

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak