Kako će ulazak Hrvatske u EU utjecati na BiH?

Radiosarajevo.ba
Kako će ulazak Hrvatske u EU utjecati na BiH?

Direkcija za evropske integracije (DEI) Vijeća ministara Bosne i Hercegovine omogućila je posjetiocima web sajta www.dei.gov.ba da u narednih 50 dana postave pitanja u vezi sa uticajem ulaska Republike Hrvatske u EU na svakodnevni život građana BiH.

Prilikom postavljanja pitanja, posjetioci web sitea ne trebaju davati nijedan lični podatak, a broj pitanja koji jedan posjetilac može postaviti nije ograničen

Na početnoj stranici ovog web sitea, u predefinisanom obrascu pod nazivom 'Hrvatska u EU', građani mogu pitati sve što ih, lično ili profesionalno zanima u vezi sa ovim predstojećim događajem, značajnim za cjelokupan region.

„Direkcija za evropske integracije će u saradnji sa institucijama u čijem domenu rada budu postavljena pitanja, na relevantna, kao i na ranije identifikovana pitanja u vezi sa ulaskom Hrvatske EU, ponuditi odgovore u formi on-line brošure koja će biti dostupna na web siteu Direkcije, a o čemu će javnost posredstvom sredstava informisanja biti obaviještena“, saopćeno je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak