Kafići na Palama radit će do 23h, vikendom do ponoći

Radiosarajevo.ba
Kafići na Palama radit će do 23h, vikendom do ponoći

 

Forum za bezbjednost opštine Pale donio je danas odluke o radikalnom skraćenju radnog vremena ugostiteljskih objekata na području opštine i radikalnom povećanju kazni za prekršioce ove mjere, kao i da će ulična rasvjeta raditi u punom kapacitetu, s tim što će zbog toga biti smanjeno izdvajanje za druge budžetske korisnike.

"Ove odluke trebalo bi da budu usvojene na sjednici Skupštine opštine Pale u petak, 29. marta", rekao je načelnik ove lokalne zajednice Miodrag Kovačević nakon sjednice Foruma koja je održana nakon ubistva sedamnaestogodišnje Sofije Vukadin.

Odgovor ubice: Sofiju Vukadin sam ubio 'onako'

On je rekao da će kafići na Palama petkom i subotom raditi do ponoći, a radnim danima do 23 sata i naglasio da će provođenje ovih odluka aktivno kontrolisati policija i komunalna policija.

U opštini Pale danas je dan žalosti povodom tragične smrti maloljetne Sofije Vukadin, a na Promenadi će biti održan (neprijavljeni!) protest zbog nasilja u ovoj opštini.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak