Ivan Begić iznio teške optužbe na račun Jelene Trivić: "Ako zatreba, pokazat ćemo snimak"

18
Radiosarajevo.ba
Ivan Begić iznio teške optužbe na račun Jelene Trivić: "Ako zatreba, pokazat ćemo snimak"

Nekadašnji član PDP Ivan Begić, oglasio se putem Facebook naloga, zbog toga što je Jelena Trivić optužila stranačkog kolegu i gradonačelnika Banja Luke Draška Stanivukovića za opstrukcije na izborima, te predsjednika PDP Branislava Borenovića za indirektno pomaganje Stanivukoviću.

"Kaže narod da Bog oduzme pamet, a da snagu, ovoj je oduzeo sve. Kako “žena majka kraljica” ne ispriča da je na Predsjedništvu Gradske organizacije PDP bacala čaše i papire i gospodina Borenovića urlajući nazvala pred 25 ljudi “PI*O! PI*KO! PI*KO”, potom histerično napustila sjednicu i divljala automobilom ispred PDP", naveo je Begić te dodao:

"Sjednica Predsjedništva je snimana i imam stenogram, pa ako zatreba možemo i pokazati kako se profesor Ekonomskog fakulteta ponaša i izražava. Možemo pokazati i video snimak davljenja portparola stranke. Mi smo sa njenim ludilom živjeli “u naša 4 zida” u stranci, mimo kamera, sada to isto ludilo ispoljava pred kamerama. Molim vas, hospitalizujte je", napisao je Begić.

Uznemirujući snimak stravične nesreće u Srbiji: Mladić (29) nepomično ležao u lokvi krvi

Nakon teških optužbi Draško Stanivuković odgovorio Jeleni Trivić, evo šta joj je poručio

Podsjetimo, Jelena Trivić još uvijek nije priznala izborni poraz za predsjednika RS i rekla je da ga nikada neće priznati. 

"Krađe ne priznajem", rekla je Trivić ponovivši još jednom mišljenje da je Milorad Dodik izbore dobio krađom glasova.

[facebook]https://www.facebook.com/ivan.begic.predsjednik/posts/pfbid0piyreKcSmJfbxGffVV19htctkXk2xFojHzHmpE4nrKjcwycrKBbX1PcuPx1TPA2xl[/facebook]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (18)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak