Ilegalno kockanje u kafićima, mjesnim zajednicama...

Radiosarajevo.ba
Ilegalno kockanje u kafićima, mjesnim zajednicama...

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo,  Porezna uprava FBiH će podnijeti izvještaje nadležnim tužilaštvima protiv svih osoba u čijim su objektima u ovoj sedmici zatečeni ilegalni poker/slot aparati.

Inspektori zatvorili 11 ilegalnih kockarnica

Na području Kantona Sarajevo zatečeno je 26 aparata u tri objekta: videoteci „La Rejna“, automat klubu bez naziva u ulici Džemala Bijedića 45 i Sportskoj kladionici „Remi“.

 U Goraždu je u dva  objekta zatečeno 17 aparata i to u Malonogometnom klubu „Drina“ i videoteci „Selex“.


Inspekcijskim nadzorom zatečeno je 15 aparata u tri  objekta na području ZHK: „L&Anna" u Ljubuškom, SUR caffe bar „Pavo„ u Širokom Brijegu i SUR Caffe bar „Atrium“ u Posušju. Na području HNK pronađeno je 11 aparata u objektima: UR Caffe bar “Valero” u Mostaru i uplatnom mjestu sportske kladionice „Milenium” u Čapljini

U Odžaku su u Disco baru „New stile“ zatečena četiri  aparata, a u Kantonu Livno dva  aparata i to u Tomislav-Gradu u caffe baru „Ostrožac“ i u Livnu u caffeu „Queen“. U Visokom su u dva objekta  zatekli 19 aparata i to u: caffe baru „Mladost“ i u prostorijama MZ B. Mahala. 

Aparati su zatečeni i u Bihaću. U  četiri objekta zatečeno je 16 aparata i to: caffe bar disco club „Okus meda“, caffe bar „Marlboro“, caffe bar disko club „Borik“ i UR „Adian“, saopćeno je iz Porezne uprave FBiH

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak