Horor u Bosni: Čovjek namamio psa do automobila pa mu pucao u glavu

1
Radiosarajevo.ba
Horor u Bosni: Čovjek namamio psa do automobila pa mu pucao u glavu

Udruženje za zaštitu životinja i okoliša 'Fortuna'- Fojnica objavilo ja na Facebooku potresan status u kojem navode da je na brutalan način ubijen pas.

Naime, pas je upucan iz automobila, a o svemu je obaviještena i policija. Iz policije nismo mogli dobiti informacije o ovom događaju, a objavu udruženja prenosimo u cijelosti.

"Ovo pišemo s grozotom i velikom gorčinom koja je trenutno u nama, a riječima se opisati ne može.
Zamislite samo kakav "čovjek" može ovako nešto uraditi, otići mirno kući, zaspati i ponašati se kao da se ništa nije desilo.

Denver doživio historijski poraz: Nikola Jokić uz dobru partiju nije mogao da spasi svoj tim

Upozoravamo vas da je fotografija uznemirujućeg sadržaja. Sinoć u 21:40 h u strogom centru naše Općine Fojnica iz automobila je upucan pas. Čovjek je otvorio prozor, namamio psa, izvadio pištolj i direktno ga upucao u glavu. Zatim samo produžio.

Po dojavi smo došli na lice mjesta i zatekli užas. Na lice mjesta po našem pozivu je također izašla veterinarska stanica i policija, nakon toga i Uprava policije. Urađen je detaljan uviđaj scene. Pas je nakon toga odvučen u veterinarsku stanicu i danas je na zahtjev tužilaštva odvučen na Veterinarski fakultet u Sarajevu na obdukciju.

Ovaj put se iskreno nadamo da će onaj ko je napravio ovakav zločin, odgovarati za njega! Samo zamislite da se neko voza po gradu u večernjim satima i puca iz pištolja u naseljenom mjestu. To vam je dovoljan razlog za brigu i taj metak je mogao pogoditi bilo koga od vas!

Pomozite nam da ovaj put slučaj dovedemo do kraja i da počinilac bude kažnjen. Vrijeme je", naveli su iz Udruženja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak