Dnevni list: Knezović sa vatrenim oružjem? (FOTO)

Radiosarajevo.ba
Dnevni list: Knezović sa vatrenim oružjem? (FOTO)

Mostarski Dnevni list je u izdanju za 18. oktobar ekskluzivno objavio fotografije za koje se tvrdi da su slike Olivera Knezovića s oružjem, prenosi portal Rtvmo.ba

Iz Dnevnog lista tvrde kako prvi detalj sukoba navijača FK Sarajevo, među kojima se nalazi i Vedran Puljić, na ulici pored stadiona Pecara, pokazuje u velikom krugu Olivera Knezovića.


Na drugoj slici Knezović podiže ruku s pištoljem i cijev okreće prema grupi navijača FK Sarajevo, među kojima je i Vedran Puljić (s ruksakom na leđima).


Treća slika prikazuje detalj kada se među grupom navijača više ne vidi Vedran Puljić, a s druge strane opet s pištoljem u ruci, Oliver Knezović se povlači.


Četvrta slika, piše Dnevni list, prikazuje grupu navijača FK Sarajevo kako letvama i kamenjem napada građane Širokog Brijega, među kojima je i Knezović, opet s pištoljem u ruci, uperenim prema navijačima.


I na petoj slici, dok traje sukob navijača FK Sarajevo s policijom, Oliver Knezović prilazi jednom policajcu na ulici i predaje mu pištolj.

Podsjetimo, Knezović je, zajedno sa policajcem Draganom Vujevićem, osumnjičen za ubistvo navijača Sarajeva Vedrana Puljića u neredima u Širokom Brijegu početkom ovog mjeseca.

Vezano:
Uhapšen policajac osumnjičen za ubistvo Vedrana Puljića
Potjernica za Knezovićem, osam policajaca pod istragom

rtvmo.ba/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak