Djevojka povrijeđena na zeničkom Bulevaru stabilno

Radiosarajevo.ba
Djevojka povrijeđena na zeničkom Bulevaru stabilno


Hana Sarajlić, dvadestogodišnjakinja koja je zadobila teške povrede glave i prelom kostiju karlice u sinoćnjoj saobraćajnoj nesreći u Zenici, hospitalizovana je na Odjelu za neurohirurgiju Kantonalne bolnice Zenica, javila je TV Zenica.

Njen pratilac, Amer Krivokapa, zadobio je lakše tjelesne povrede i otpušten je na kućno liječenje. Vozač Forda, Avdo Seferović, koji je u velikoj brzini automobilom oborio drvo i skrivio povrede mladića i djevojke, odbio je medicinsku intervenciju u Kantonalnoj bolnici.

Od rezultata uviđaja i vještačenja koje će biti obavljeno u Sarajevu, zavisiće za koje krivično djelo će se vozač teretiti, potvrđeno je iz kantonalnog MUP-a.

Ova teška saobraćajna nesreća dogodila se sinoć oko 19 sati na Bulevaru Ezhera Arnautovića, u centru Zenice, kada je vozilo Ford Focus krećući se velikom brzinom udario u stablo i oborio ga na klupu na kojoj su sjedili Sarajlić i Krivokapa. Od siline udarca, vozilo se prevrnulo i zaglavilo u krošnji drveta.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak