Delegacija Vlade RS posjetila porodicu Vulić

Radiosarajevo.ba
Delegacija Vlade RS posjetila porodicu Vulić

Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović imenovala je delegaciju koja je danas posjetila porodicu Vulić i razgovarala sa Željkom Vulićem, istaknuto je u vladinom saopštenju, javlja Frontal.ba.

Delegaciju Vlade Republike Srpske predstavljali su ministri Srebrenka Golić i Davor Čordaš i generalni sekretar Vlade Republike Srpske Vlado Blagojević. Kako je navedeno, predstavnici Vlade Republike Srpske željeli su da se iz prve ruke upoznaju sa problemima koje ima porodica Vulić i da na osnovu prikupljenih informacija predlože način da se ti problemi prevaziđu:

“Nakon ove posjete predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović zadužila je ministarku za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske Srebrenku Golić da predloži sastav radne grupe u vezi sa ovim problemom i da  kordinira njenim radom.

Radna grupa će utvrditi sve činjenice u vezi sa imovinsko- pravnim odnosima koji se tiču porodice Vulić i predložiti rješenja koja će biti u interesu porodice Vulić i ostalih učesnika u ovom procesu, u skladu sa zakonom“, ističe se u saopštenju.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak