Chatajte sa Šemsudinom Mehmedovićem

Radiosarajevo.ba
Chatajte sa Šemsudinom Mehmedovićem

Šemsudin Mehmedović
, zastupnik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, bit će prvi bh. poslanik koji će putem web stranice www.virtuelniparlament.ba građanima biti na raspolaganju za razgovor.

Pratite rad bh. parlamentaraca i na internetu

Cijeli projekat odvija se pod okriljem Centara civilnih inicijativa (CCI) koji su saopćenjem pozvali sve građane BiH da se uključe u chat, koji je zakazan za subotu, 24. novembar, u 9 sati ujutro. Chat s Mehmedovićem bit će moguć ukoliko se registrujete na portalu Virtuelnog parlamenta.

Registracija je moguća na sljedeći način: kad dođete na portal, otvorite opciju 'start 3D', zatim kliknite na strelicu koja vas vodi lijevo, te otvarate stranicu imenom 'komunikacijski portal' i tu se možete registrovati za chat, čitati diskusije, blogove i sl.

Inače, u Virtuelni parlament CCI je „smjestio“preko 600 virtuelnih kancelarija poslanika i delegata, skupštinske sale, od kantonalnog, entitetskog, do državnog nivoa. Virtuelni parlament, kako je saopćeno, zamišljeno je ne samo kao mjesto za informisanje o radu parlamentaraca i parlamenata, nego i mjesto na kojem će delegati, koji to žele, moći direktno komunicirati sa svojim izabranim predstavnicima bilo putem pitanja, chata, elektronske pošte, bloga, te pokretanjem inicijative, tematske rasprave...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak