Benjamina Karić za Radiosarajevo.ba: Najbolji doček Nove godine u Sarajevu do sada i najbolji provod

10
A. S.

Benjamina Karić, gradonačelnica Sarajeva, na odlasku 2022. je veoma aktivna. Uostalom, ovakva kao večeras je bila i tokom ove godine.

Poznata nam je njena rečenica "Voljeti svoj grad, znati i razumjeti njegove potrebe i raditi sve kako bi bio što bolji je naš zadatak", koja najbolje pokazuje njenu ljubav prema Sarajevu.

Kao što je i najavila sredinom sedmice, na ispračaju 2022. godine bit će veoma aktivna. Tako je tokom večeri obišla dežurne ekipe.

Važno upozorenje: Ulazimo u dugotrajan period nestabilnog vremena

"Sretnu Novu 2023. godinu uz što manje intervencija poželjela sam dežurnim ekipama u Profesionalnoj vatrogasnoj brigadi, Zavodu za hitnu medicinsku pomoć, Saobraćajnoj policiji KS, Policijskoj upravi Centar, JU Apotekama Sarajevo. Nastavljamo našu tradicionalno dobru saradnju", kazala je Benjamina Karić.

Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba: Benjamina Karić ekskluzivno za Radiosarajevo.ba

Nakon toga je došla ispred Vječne vatre da bi pratila koncert Dubioze kolektiv.

Prije toga je čitateljima portala Radiosarajevo.ba, građanima Sarajeva i Bosne i Hercegovine, i svim Bosancima u dijaspori poželjela sve najbolje u 2023. godini.

"Dobro večer svim čitateljima portala Radiosarajevo.ba. Želim Vam sretnu i uspješnu 2023. godinu. Prenosimo vam dio sjajne atmosfere na dočeku Nove 2023. godine u našem Sarajevu. Najbolji doček Nove godine do sada i najbolji provod. Imate još vremena dođite i pridružite nam se", poručila je gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić u ekskluzivnom javljanju uživo na zvaničnom Facebook profilu portala Radiosarajevo.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (10)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak