Banja Luka: Petnaestogodišnjak pokušao ubiti oca

Radiosarajevo.ba
Banja Luka: Petnaestogodišnjak pokušao ubiti oca

Petnaestogodišnjak iz Banje Luke uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da ubije svog oca. 
Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Banja Luka su izlaskom na lice mjesta potvrdili navode prijave o ovom pokušaju ubistva

On je jučer oko 14.30 sati, nakon svađe u porodičnoj kući, nožem nanio povredu u predjelu leđa svom ocu, čiji su inicijali D.B, a koji je smješten u Kliničko-bolnički centar Banja Luka, gdje je konstatirano da se radi o povredama opasnim po život.

Kako je saopšteno iz banjalučkog Centra javne bezbjednosti, svađa se dogodila u porodičnoj kući u Ulici Jovana Raškovića u banjalučkom naselju Paprikovac.

Iz Kliničkog centra u Banjoj Luci je saopšteno da je u nedjelju u popodnevnim časovima u bolnicu primljen Draško B, koji je imao ubodnu ranu leđa sa oštećenjem dijafragme. Kako je izgubio mnogo krvi, bio je priključen na aparate, ali je jutros počeo samostalno da diše. Međutim, njegovo stanje još uvijek je kritično.

Maloljetnik je uhapšen sinoć oko 20,05 sati i danas je uz izvještaj predat u nadležnost Okružnog tužilaštva, javljaju mediji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak