Alkoholizirani vozač udario dva policijska automobila

Radiosarajevo.ba
Alkoholizirani vozač udario dva policijska automobila

Stariji vozač iz mjesta Radulovića Polje kod Banje Luke danas je u alkoholiziranom stanju udario u dva policijska automobila, nakon bijega s mjesta saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovao u banjalučkom naselju Rekavice, javlja Fena

Dramatična potjera za vozačem, N.R (71) počela je nešto prije 14 sati, nakon što je izazvao pravi karambol na putu Banja Luka - Čađavica.

"N.R. se prvo u 13.45 sati, svojim vozilom sudario sa automobilom , kojim je upravljalo V.K. Bježeći s mjesta nezgode prema mjestu Čađavica on je udario u dva policijska vozila, koji su bili u pratnji kolone sa autobusima u kojima su bili članovi Saveza logoraša BiH", rekao je izvor Nezavisnih blizak policiji.

Međutim, vozač se nije tu zaustavio, već je nastavio s bijegom, a policija ga je konačno locirala i uhvatila u mjestu Radulovića Polje, gdje je alko-testiranjem utvrđeno prisustvo alkohola. 

Srećom u nezgodama koje je izazvao starac nije bilo povrijeđenih.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak