Grad Visoko sa 5.000 KM podržao bh. skijašicu Elvedinu Muzaferiju

Radiosarajevo.ba
Grad Visoko sa 5.000 KM podržao bh. skijašicu Elvedinu Muzaferiju

Uz iskrene čestitke najboljoj bh. skijašici Elvedini Muzaferija, Visočanki koja je osvojila historijske bodove za Bosnu i Hercegovinu u Svjetskom kupu, Grad Visoko će uplatom u iznosu od 5.000 KM subvencionirati troškove priprema i takmičenja za naredni period.

„Elvedina Muzaferija je primjer kako se radom, odricanjem i velikom upornošću može ostvariti svaki cilj. Grad Visoko će i dalje podržavati sportiste koji su ambasadori našeg grada i zemlje i koji svojim uspjesima ohrabruju i raduju sve građane BiH“, poručila je Amra Babić, Gradonačelnica Visokog.

Podsjetimo, skijašica Elvedina Muzaferija je u nedjelju u Altenmarkt-Zauchenseeju, u Austriji, u kombinaciji je osvojila svoje prve bodove u Svjetskom kupu u karijeri.

Muzaferija: Kada bi imala veću pomoć Saveza, BiH bih donijela više bodova

Skijašica Elvedina Muzaferija danas je Altenmarkt-Zauchenseeju, u Austriji, osvojila svoje prve bodove u Svjetskom kupu u karijeri. Lijepa Visočanka je istovremeno donijela i prve bodove za Bosnu i Hercegovinu ikada u Svjetskom kupu. Odmah po završetku utrke u Austriji, u razgovoru za Radisoarajevo.ba, Elvedina je s nama podijelila radost osvajanja 29.

Lijepa Visočanka je istovremeno donijela i prve bodove za Bosnu i Hercegovinu ikada u Svjetskom kupu. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak